Iulica ,
mai devreme ai facut referire la echipament si la punctul 4 din regulamentul de ordine interioara ... ( ulterior ai sters ce ai scris dar unii membri au vazut postarea ta )....
echipamentul este proprietatea celui care il cumpara ( adik cel care plateste ) , dupa cum sti clubul nu a contribuit cu nimic la echipamentul meu cu toate ca l-am purtat la toate concursurile pe care le am avut si implicit am facut reclama clubului si mai ales baltii care este asociata cu clubul ( Green Lake - Chiroiu 4 ) si nici nu a platit costuri de imprimare la acea sigla care era normal sa o plateasca deoarece eu am facut reclama cu ea ...
si cum sti ca nemultumirea mea a fost faptul ca , conducerea clubului a anuntat ca va suporta costurile echipamentelor lotului pentru campionatul national acest lucru nu s-a intamplat..
asa ca echipamentul este al meu cumparat din banii mei si nu cred ca trebuie sa dau socoteala clubului daca il port sau nu la concursuri ...
daca se achita de catre club ( si aici ma refer la faptul ca ati spus ca nu se va plati nimic din fondurile clubului , implicit ale membrilor , ci din surse private ) atunci poate eram obligat sa il port ( ii dau dreptate lui Victor Petcu pt nemultumirea pe care a avut-o cu lotul Planet Carp )