Duminica pe la ora 16 m/am trezit dupa o noapte grea alaturi de doua sticle de treisferturi de vin baute de unul singur .
Fac ochi si ce/mi zic eu `` Hai sa ies la masina sa o curat de zapada ca noaptea pe la doua cand plec la servici o sa/mi fie mai greu . Ma inarmez cu lopata ,faras ,matura si trec la marea dezapezire . Dupa vre-o trei sferturi de ora nu mai era nici un strop de zapada pe ea si ma uitam cum straluceste masina mea pe langa celelalte . Am uitat sa spun ca acum am o masina logan rosu . Plec putin cu masina si o parchez la locul ei . Pe la doua noaptea ies sa plec la masina si...stupoare

vad ca pe partea stanga parbrizul este spar si ridicat de pe locasul lui ....

Cand ma uit mai bine constat ca chederele sunt scoase de la parbriz pe toata partea stanga . Acum ma gandesc sunt asa de prosti hotii astia sa nu fi stiut ca parbrizul este si lipit si nu-l poate ciordi??. Pentru mine a ramas o enigma asta si chiar radeam pe drum ca daca nu-l gaseam deloc cum faceam ca/mi trebuie neaparat masina ca , cu ea i-mi castig existenta livrand la diferite firme presa . (sunt patron smecher ca eu centrez si tot eu d/au cu capul)
Mi-a facut o gaura buna in buget si s-a dus dracului si cortul care vroiam sa-l cumpar si altele care le aveam pe lista . Cred ca ma costa in jur de 800-1000 ron schimbatul lui si culmea ironiei este ca am avut CASCO pana la sfarsitul anului si am zis ca de ce sa-l mai platesc degeaba .
Nu credeam ca se mai fura asa ceva dar vad ca m-am inselat . Pe vremea lui "impuscatu" lui taica-miu i-au spart parbrizul la dacia de se vedeau lovituri de ciocan pe el . Suparat s/a dus sa-l schimbe si .....surpriza a doua zi nu mai era de loc

....Smecheri hotii ca vroi-au unul nou nout

.
Acum ma gandesc daca chiar se poate sa-l dezlipeasca ca mi-e si frica sa-l schimb sa nu patesc ca tatal meu

.
Daca vroia sa intre in masina nu cred ca erau asa de fraieri sa intre prin parbriz .....
Traim in Romanica .......