AM descoperit inca doua locuri....

C5 si C6
am pescuit cu Vioara si Pate cam 36 de ore . In prima noapte nu prea a cooperat pestele si am prins cate 2 bucati de fiecare .....ziua pe un vant naprasnic manca pestele in zona si am mai prins cred ca vre-o 2-3 de fiecare . In ultima noapte am stat pana la 11/12 noaptea si nimic

asa ca ne/am bagat la culcare si nici dupa o ora a inceput recitalul . Tragea la mai multe de odata si Pate care era de "veghe" nu facea fata

. Toata noaptea a tot tras de peste si dimineata era deja palid la fata

(eu cu Vioara am dormit ca bustenii). Dimineata am schimbat o lanseta a lui Pate am aruncat si in 5 minute trasatura ....arunc iar inca unul ...si inca unul ...si inca unul doar cu o lanseta

. in 20 minute am scos 5 bucati doar la o lansete ca restul erau scoase din uz pe mal sa putem dormii si noi . Am mai prins inca vre-o 2/3 si la ora 9 am inceput sa strangem ..
Nu stiu numarul total al pestilor capturati ca le/am pierdut sirul dar oricum o medie foarte mare de peste . Bucatile au fost mici de 3-5 kg dar multe la numar .
Am lasat in total doua monturi in apa si "m/am facut" ca pescuiesc cu 3 lansete . Eu nu am nadit cu nimic si toti am prins la bile de 20 solubile fara pop-up . Am folosit carlige de 2

.
Cele doua standuri o sa fie bagate in concurs. Daca pescuiam in regim de concurs fara odihna prelungita ..(cred ca am dormit 20 de ore ca eram frant de oboseala ) cred ca faceam suta de kg "fluierand".