Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 92 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jurnal de week-end
MesajScris: 25 Apr 2010, 15:08 
Neconectat
Green Lake Club

cred ca la cati o sa fim pe balta sambata si cate gretare or sa fie cred ca fara sa vrem o punem de un concurs amical intre noi pe cate o bere si o portie de friptura ;;) =)) =)) .
Pana la urma am vorbit cu cu Vasile (din club) care vine si el si o sa ne facem aparitia pe la pranz 11 max ora 12 . o sa facem rezervare iar daca nu va fii sa fie vom vedea noi cum facem .Pt cine ne va vedea venind pe balta si crede ca am avea loc sa dam pe langa nu ezitati sa ne faceti un semn ,un fluierat,claxon ..... ceva :D . O sa fim cu o masina inscriptionata Vodafone si o Octavie neagra .

Sus

MesajScris: 25 Apr 2010, 15:19 
Neconectat
User nou

da intradevar asa este cu numerele de telefon , dar avand in vedere ca multi vor dori un anume loc , si ca sa nu iasa discutii ca unul sau altul a fost favorizat, cred ca va fi aplicat acest mod de lucru... sa nu iasa disc ... ai venit primul te asezi.... si acum in alta ordine de idei ... o propunere... o braila ceva ..? mere ?
:gl9

http://www.rezidentialsecurity.ro/
Mitocanul s-a născut jignit.
Şi o floare îl poate jigni.
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.

Sus

MesajScris: 25 Apr 2010, 20:10 
Neconectat
Green Lake Club

Vasile ma tradat si se duce de vineri :(( . Cine vine sambata de dimineata si pe la ce ora poate ne intalnim undeva si mergem impreuna ?

Sus

MesajScris: 25 Apr 2010, 20:32 
Neconectat
User GL

eu sunt de miercuri poate joi pe balta impreuna cu mike, vineri vine mary, podaru si andrei (posibil si valer) suntem la nuci (ca intotdeauna de altfel) va asteptam pe la noi ....poate o punem de un oblete ;)

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 09:29 
Neconectat
VIP GL

arsinel :
Vasile ma tradat si se duce de vineri :(( . Cine vine sambata de dimineata si pe la ce ora poate ne intalnim undeva si mergem impreuna ?

Salut, eu vin de sambata dimineata stau pe Giurgiului si ies prin Colentina, daca vrei vb sa vedem cum facem sa ne unim drumul. Bogdan 0729308015, numai bine.

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 09:31 
Neconectat
VIP GL

Furnică :
eu sunt de miercuri poate joi pe balta impreuna cu mike, vineri vine mary, podaru si andrei (posibil si valer) suntem la nuci (ca intotdeauna de altfel) va asteptam pe la noi ....poate o punem de un oblete ;)

Salut Furnica.
Poate-mi lasi si mie un coltisor la nuci, sa combinam gratarelul :D , ce spui?
Numai bine pana atunci.

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 11:03 
Neconectat
Green Lake Club

Ultimele 2 pagini sunt total off topic fata de subiect. organizarea partidelor viitoare nu isi au locul aici, Stefan, fa te rog curat si muta-le in alt topic. multumesc.

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 13:36 
Neconectat
VIP GL

Corect Teddy, scuzele de rigoare!

Sus

MesajScris: 09 Mai 2010, 12:54 
Neconectat
User GL

Daca tot e un jurnal de week-end , mi-am permis sa postez aici. Voi reveni cu poze maine.

De fel nu sunt prea vorbaret (pe forumuri), dar locurulie si oamenii m-au determinat sa o fac.
Plec de acasa cu gandul sa vad si eu balta ,si sa-mi fac o idee despre balta si despre locurile de pescuit,mai ales ca era si concurs. Drumul , destul de bun,se ajunge usor, mai ales ca de la biserica sunt indicatoare spre balta.Ajung pe balta cu un prieten, parcheaza masina, ma dau jos si cand ridic ochii….. lume, mese pline, intinse ,zici ca era la nunta romilor din Strehaia (lipsea mireasa…). Ma indrept spre ei si la masa ii intalnesc pe : Iulian Petre (Master of Ceremony), Florin (dktaxi),inca 2 prieteni + 2 domni pe care nu ii cunosteam. Iulian , cum am ajuns ma intreaba daca conduc si imi pune repede in brate o bere.Unul dintre cei doi domni ( nu ii stiu numele,dar presupun ca este vestitul bucatar al locului ) ‘’tabara ‘’ pe mine sa-mi puna sa mananc,si imi arata doua ''ligheane'' mari pline cu fripturi , mici si altele. Schimbam cateva cuvinte despre concurs si plec in recunoastere. Ma intalnesc cu Cristi Trofim vorbesc cateva minute cu el si merg mai departe sa vad lacul. Lacul,….o frumusete….., iarba, stuf, plauri,pontoane,multe pasari si un camp de galben de rapita,ce sa mai, natura la ea acasa. M-am oprit sa fac niste poze la o lebada, si din stanga mea ,zbrrrr,trei rate…. Wow! Intorc capul si zaresc si o egreta….. E prea mult pentru ochiul meu intr-o singura zi ,parca eram in delta. Am savurat locul, am tras aer in piept si am plecat spre casa.

O zi frumoasa din viata. Un colt de rai. Asta e Chiroiu…

Bravo voua. Felicitari.

^:)^

Sus

MesajScris: 10 Mai 2010, 07:04 
Neconectat
VIP GL

vali :
Daca tot e un jurnal de week-end , mi-am permis sa postez aici. Voi reveni cu poze maine.

De fel nu sunt prea vorbaret (pe forumuri), dar locurulie si oamenii m-au determinat sa o fac.
Plec de acasa cu gandul sa vad si eu balta ,si sa-mi fac o idee despre balta si despre locurile de pescuit,mai ales ca era si concurs. Drumul , destul de bun,se ajunge usor, mai ales ca de la biserica sunt indicatoare spre balta.Ajung pe balta cu un prieten, parcheaza masina, ma dau jos si cand ridic ochii….. lume, mese pline, intinse ,zici ca era la nunta romilor din Strehaia (lipsea mireasa…). Ma indrept spre ei si la masa ii intalnesc pe : Iulian Petre (Master of Ceremony), Florin (dktaxi),inca 2 prieteni + 2 domni pe care nu ii cunosteam. Iulian , cum am ajuns ma intreaba daca conduc si imi pune repede in brate o bere.Unul dintre cei doi domni ( nu ii stiu numele,dar presupun ca este vestitul bucatar al locului ) ‘’tabara ‘’ pe mine sa-mi puna sa mananc,si imi arata doua ''ligheane'' mari pline cu fripturi , mici si altele. Schimbam cateva cuvinte despre concurs si plec in recunoastere. Ma intalnesc cu Cristi Trofim vorbesc cateva minute cu el si merg mai departe sa vad lacul. Lacul,….o frumusete….., iarba, stuf, plauri,pontoane,multe pasari si un camp de galben de rapita,ce sa mai, natura la ea acasa. M-am oprit sa fac niste poze la o lebada, si din stanga mea ,zbrrrr,trei rate…. Wow! Intorc capul si zaresc si o egreta….. E prea mult pentru ochiul meu intr-o singura zi ,parca eram in delta. Am savurat locul, am tras aer in piept si am plecat spre casa.

O zi frumoasa din viata. Un colt de rai. Asta e Chiroiu…

Bravo voua. Felicitari.

^:)^

Salut,
Si nu este tot, stai sa vezi rasaritul de luna si de soare, intineresti nu alta.
Dimineata pe la 5,00 este o feerie de zgomote ale graitoarelor mici si mari.

Sus

Subiectul mesajului: Reclama
MesajScris: 01 Mar 2011, 00:30 
Neconectat
Advertiser bot

Reclama:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 92 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul