Eu cred ca voi nu intelegeti ceva si anume ca orice echipa are sansa pana la ultima etapa in sistemul de punctaj propus de mine ..

.
Diferenta intre cel care ocupa locul1 si locul 18 este de doar 3 puncte care se pot recupera si la ultima mansa . Eu zic ca chiar daca ai iesit de doua ori pe ultimul loc la ultima mansa daca iesi primul ai sanse la locul 1 pe general
Daca ma gandesc mai bine sa fie si mai bine cei care ocupa locul 4 -18 primesc 4 puncte .
4+4+1=9 puncte si eu personal cred ca sunt sanse . Pentru captura competitiei mansei putem acorda un punct minus la ce clasare are ....ADICA daca iese pe ultimul loc in loc de 4 puncte are 3

. O sa ma gandesc bine la un calcul matematic ca toata lumea sa aibe sanse pana la final ...chiar ma gandesc sa fac 3 sectoare valorice si fiecare sa fie cate odata pe fiecare
Daca nici in aceste conditii eu nu reusesc sa echilibrez balta si toata lumea sa aibe sanse pana la sfarsit ma las de pescuit
Eu vreau sa particip si ma pun in situatia pescarului si vreau sa am sanse pana la ultima mansa ...daca o echipa castiga de doua ori consecutiv etapa chiar ca nu mai sunt sanse dar e greu sa castigi de pe doua sectoare valorice diferite si captura care scade un punct echipei poate rasturna situatia .....