Va multumesc tuturor pentru apreciere,ma bucur mult ca va palce Green Lake vazut prin "lentila" mea.
Am deschis acest topic cu un pic de retinere,nu stiam cum vor fi primite pozele in care "nu se ia peste":);dar raspunsul este evident;asadar,fac o invitatie catre toti cei care au imagini de pe balta (am vazut foarte multe !:) ) sa le posteze aici ,sa ne bucuram cu totii de ele!
Mai am o propunere pe care vreau sa o fac publica cu aceasta ocazie: as dori sa initiem "Topul saptamanii" -un topic nou,deschis absolut tuturor pescarilor de pe balta,in care sa posteze fiecare captura personala din saptamana respectiva,cantarita,cu martori etc ,iar saptamana urmatoare,castigatorul (cel care a prins cel mai mare peste -e valabil pentru fiecare specie in parte) sa aibe poza afisata in top pentru o saptamana!
De asemenea,va rog sa nu ezitati sa ma chemati pentru a va face fotografii atunci cand sunt pe balta;orice paznic ma poate suna in orice clipa (ma gandesc in primul rand la cei care nu au la indemana un aparat foto).
Astept parerile sau completarile dv.