Daca tot e un jurnal de week-end , mi-am permis sa postez aici. Voi reveni cu poze maine.
De fel nu sunt prea vorbaret (pe forumuri), dar locurulie si oamenii m-au determinat sa o fac.
Plec de acasa cu gandul sa vad si eu balta ,si sa-mi fac o idee despre balta si despre locurile de pescuit,mai ales ca era si concurs. Drumul , destul de bun,se ajunge usor, mai ales ca de la biserica sunt indicatoare spre balta.Ajung pe balta cu un prieten, parcheaza masina, ma dau jos si cand ridic ochii….. lume, mese pline, intinse ,zici ca era la nunta romilor din Strehaia (lipsea mireasa…). Ma indrept spre ei si la masa ii intalnesc pe : Iulian Petre (Master of Ceremony), Florin (dktaxi),inca 2 prieteni + 2 domni pe care nu ii cunosteam. Iulian , cum am ajuns ma intreaba daca conduc si imi pune repede in brate o bere.Unul dintre cei doi domni ( nu ii stiu numele,dar presupun ca este vestitul bucatar al locului ) ‘’tabara ‘’ pe mine sa-mi puna sa mananc,si imi arata doua ''ligheane'' mari pline cu fripturi , mici si altele. Schimbam cateva cuvinte despre concurs si plec in recunoastere. Ma intalnesc cu Cristi Trofim vorbesc cateva minute cu el si merg mai departe sa vad lacul. Lacul,….o frumusete….., iarba, stuf, plauri,pontoane,multe pasari si un camp de
galben de rapita,ce sa mai, natura la ea acasa. M-am oprit sa fac niste poze la o lebada, si din stanga mea ,zbrrrr,trei rate…. Wow! Intorc capul si zaresc si o egreta….. E prea mult pentru ochiul meu intr-o singura zi ,parca eram in delta. Am savurat locul, am tras aer in piept si am plecat spre casa.
O zi frumoasa din viata. Un colt de rai. Asta e Chiroiu…
Bravo voua. Felicitari.